Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΚΡΗΤΗ: Εντοπίστηκε καλλιέργεια κάνναβης, και συνελήφθη άντρας επίσης για όπλα και ναρκωτικά

Εντοπίστηκε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σε δασώδη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε χθες ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της εντοπίστηκε η καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά έντεκα δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούντο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και βρισκόντουσαν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,5 μέτρα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στο μεταξύ, συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Ρεθύμνης, Έλληνας κατηγορούμενος για ναρκωτικά και όπλα.

Κατά τη διάρκεια εξερεύνησης από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου εντοπίστηκε δενδρύλλιο κάνναβης για το οποίο όπως προέκυψε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης είχε προβεί στην καλλιέργεια του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή