Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΓΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Γ.Σ.Μουζακίου καθώς επιβλήθηκε του Κρόνου Τυρνάβου με σκορ 47-53.

Παρ’ότι οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις, καθώς οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες, η ομάδα του Μουζακίου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατάφερε να φύγει από την έδρα του Τυρνάβου με ένα σημαντικό διπλό.

Οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια ξεκίνησαν καλύτερα και με μπροστάρη επιθετικά τον Δημήτρη Ελευθερίου  που πέτυχε 9 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο πήραν το προβάδισμα (13-14).

Η ομάδα του Μουζακίου συνέχισε να έχει το προβάδισμα και στο δεύτερο δεκάλεπτο χωρίς όμως να μπορεί να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας (26-27).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με τον Ραφαήλ Μπίζιο να κυριαρχεί και στα δυο καλάθια αμυντικά και επιθετικά, διεύρυναν τη διαφορά στους 8 πόντους. Οι παίκτες του Κρόνου που διακρίνονταν για τη  μαχητικότητα τους κέρδισαν αρκετά επιθετικά ριμπάουντ δίνοντας τους τη δυνατότητα για δεύτερες επιθέσεις. Με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου ο παίκτης του Τυρνάβου, Κακαδιάρης Α. πέτυχε τρίποντο buzzer beater  μειώνοντας πάλι τη διαφορά στους δύο πόντους (39-41).

Στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι και με τον Αχιλλέα Λάμπα να πετυχαίνει καθοριστικά καλάθια πήραν μια διαφορά βραχείας κεφαλής. Ο ερχομός του Νίκου Σκούρα στο παιχνίδι έδωσε πολλές αμυντικές λύσεις καθώς η ομάδα του Μουζακίου δέχτηκε μόνο 8 πόντους σε εκείνο το διάστημα.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο νεαρός Νίκος Κακκαβάς που εκτός από τους 7 πόντους που πέτυχε είχε την ψυχραιμία στο τέλος να ευστοχήσει σε μια από τις δυο κερδισμένες βολές και ουσιαστικά να τελειώσει τη υπόθεση νίκης για την ομάδα του.

Για την ομάδα του Μουζακίου δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Ηρακλής Αμβροσίου και ο Λευτέρης Καράμπαλης.

Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με την ομάδα Α.Ο Πελασγιώτις Λάρισας.

 

Δεκάλεπτα: 13-14, 26-27, 39-41, 47-53

Διαιτητές: Δότα – Χριστοδούλου

Κρόνος Τυρνάβου (Σαμαντζής): Πλιάτσικας 12, Μπαράκος Κ. 8, Καλέσης 5(1), Γεωργούλας 2, Κακαδιάρης Γ. 8(1), Μπαράκος Γ, Γκουντελίτσας 7(1), Παπαγεωργίου, Παιδής, Νικολίτσας, Κόκκινος 2, Κακαδιάρης Α 3(1)

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.) Στεργιούλης, Σιώλος 3(1), Γκαραβέλας Κ, Σπανός 1, Σαββόγλου, Λάμπας 10, Ελευθερίου 15(1), Κακκαβάς 7, Χύτας, Μπίζιος 15, Σκούρας 2.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή