Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΚΤΕΛ Τρικάλων: Η στάση που θα ζήλευαν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες!

Άλλαξε όψη η στάση στην οδό Όθωνος – Προσπάθειες να αλλάξουν όλες οι στάσεις της περιοχής κατά τον ίδιο τρόπο

Η ανάπλαση της οδού Όθωνος άλλαξε όψη, και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, πήρε με τη  σειρά του την απόφαση να εκσυγχρονίσει τη στάση στον εν λόγω δρόμο. Σαφώς μεγαλύτερη από την προηγούμενη, αλλά και ιδιαίτερα πιο σύγχρονη προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία στους επιβάτες που βρίσκονται σε αναμονή από τα καιρικά φαινόμενα, η στάση του υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι ένα δείγμα που θα πολύ θα θέλαμε να γίνει πρότυπο για όλες τις στάσεις λεωφορείων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων.

Όπως είπε στο Τrikalanews.gr ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Σωτήρης Βησσαράκος, πρόκειται για μια στάση για την οποία εμπνεύστηκαν από αντίστοιχες σε Ισπανία και Κύπρο, και χρηματοδοτήθηκαν από το ίδιο το ΚΤΕΛ. Πλέον, αναζητούν πρόγραμμα ώστε να διασφαλίσουν και χρηματοδότηση για τις υπόλοιπες στάσεις της πόλης, μιας και έχουν μεγάλο κόστος.

Πάντως, αισθητικά αλλά και λειτουργικά, η νέα στάση έχει βελτιώσει σημαντικά τα δεδομένα, ενώ δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το τζάμι στην πλάτη των καθισμάτων που επιτρέπει τη θέαση του Ληθαίου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή