Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επισκευών στη γέφυρα Γκίκα

Στην επισκευή σημείων της γέφυρας Γκίκα προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων.

 Επί πέντε ημέρες, από τη Δευτέρα 15 μέχρι και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθούν εργασίες που θα επιφέρουν αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων στην πόλη των Τρικάλων.

Οι εργασίες είναι απαραίτητες, καθώς η γέφυρα χρήζει «ανακατασκευής αρμών διαστολής του καταστρώματος». Αυτό θα γίνει με την εγκατάσταση τεσσάρων αρμών στον κατάστρωμα. Δηλαδή, πλέον, ο Δήμος Τρικκαίων παρεμβαίνει, αφ’ ενός για να λυθεί το πρόβλημα στην άσφαλτο των αρμών που δημιουργούν προβλήματα στις αναρτήσεις των οχημάτων, αφ’ ετέρου για να προστατεύσει τη γέφυρα.

Αυτές οι εργασίες σημαίνουν αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, όλη την εβδομάδα από Δευτέρα 15 μέχρι και Παρασκευή 19 Απριλίου, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

1. Από την οδό Β. Τσιτσάνη προς τον κόμβο του Αγ. Κων/νου τα οχήματα θα κινούνται κανονικά, ανεξαρτήτως του ποιο ρεύμα θα είναι κλειστό στη γέφυρα.

2. Η κυκλοφορία από τον κόμβο Αγ. Κων/νου προς τη Β. Τσιτσάνη θα εκτρέπεται μέσω των οδών Όθωνος και Ιακωβάκη καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Δηλαδή, οι κατευθυνόμενοι από Μουσείο Τσιτσάνη προς Δικαστήρια, Επιμελητήριο και λοιπά σημεία, θα κάνουν παράκαμψη μέσω της οδού Οθωνος, από την πλατεία του παλιού ΚΤΕΛ.
Αντιθέτως, όσοι μέσω της Ελευθερίου Βενιζέλου θα μεταβαίνουν προς Μουσείο Τσιτσάνη και οδό Καρδίτσης, θα συνεχίζουν κανονικά τη διαδρομή τους
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή