Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης κατακόρυφης σήμανσης στις ΓΕ08 και ΓΕ09 του τμήματος αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα:

α. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη

•    από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (23-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (26-10-2017).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

•    από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (06-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (10-11-2017).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού, της
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

•    από τον Η-Α/Κ Μακρυχωρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (27-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (01-12-2017).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ευαγγελισμού, τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

β. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

•    από τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Ανατολικός (Αγιάς) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (30-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (03-11-2017).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

•    από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (13-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (17-11-2017).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή