Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα – Έργα σε κεντρικές οδούς

Πώς θα διαμορφωθεί η κυκλοφορία

Μία σειρά έργων θα βρίσκονται σε εξέλιξη τις επομένες ημέρες στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα, η Τροχαία ανακοίνωσε:

  • Στένωση του οδοστρώματος, επί της οδού Καρδίτσης από την διασταύρωση αυτής με την ανώνυμη πάροδο έμπροσθεν εργοστασίου γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ» έως την διασταύρωση αυτής με οδό Αρριανού (ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Αρριανού), λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης πεζοδρομίων, στα πλαίσιο του έργου «ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΟΤΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», από την Πέμπτη 06/06/2024 έως το Σάββατο 08/06/2024 και από την Δευτέρα 10/06/2024 έως την Πέμπτη 13/06/2024 και κατά τις ώρες 07:00 έως 15:00.
  • Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων, στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Εφαρμογή Ζωνοποίησης και Αντικατάστασης Παλαιών Αγωγών Δικτύου Πόλεως Τρικάλων», ως εμφαίνεται κατωτέρω:
  1. Στην οδό Πύλης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Διογένους και Πυθαγόρα (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κέντρο πόλεως Τρικάλων), κατά τις ημερομηνίες Τρίτη 04/06/2024 και Τετάρτη 05/06/2024 και κατά τις ώρες από 07:30΄ έως την 15:00΄.
  2. Στην οδό Πύλης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πυθαγόρα και Διογένους (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πύλη) κατά τις ημερομηνίες Πέμπτη 06/06/2024 και Παρασκευή 07/06/2024 και κατά τις ώρες από 07:30΄ έως την 15:00΄.
  • Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση δικτύου τηλεπικοινωνιών, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου ‘«FTTH ΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α», για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε. από την εταιρεία «ΕΡΓΑ ΤΗ ΚΑΤ Α.Ε.» στα Τρίκαλα, κατά τις ώρες 07:30΄ – 15:00΄ και 17:30΄ – 19:00΄ από την Τρίτη 04/06/2024 έως και την Παρασκευή 07/06/2024 και από την Δευτέρα 10/06/2024 έως και την Τρίτη 11/06/2024, στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Στην οδό Μετεώρων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αγ. Λαύρας και Λιακατά (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Λιακατά).
  2. Στην οδό Βαλαωρίτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Βούλγαρη (στένωση στα Δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Βούλγαρη).
  3. Στην οδό Μαυροκορδάτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αγ. Λαύρας και Σουλίου (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Σουλίου).
  4. Στην οδό Αγ. Λάυρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Μαυροκορδάτου (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μαυροκορδάτου).
  5. Στην οδό Πιτσάκου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Δεληγιώργη (στένωση στα δεξιό του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δεληγιώργη).
  6. Στην οδό Ζαλόγγου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων έως το τέλος της οδού Ζαλόγγου (αδιέξοδο) (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας).
  7. Στην οδό Σουλίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Μαυροκορδάτου (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μαυροκορδάτου).
  8. Στην οδό Λιακατά και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Μαυροκορδάτου (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό.
    Μαυροκορδάτου).
Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …