Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πύλης λόγω έργων της ΔΕΥΑΤ

Στένωση οδοστρώματος στην οδό Πύλης τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και Τρίτη 9 Ιουλίου για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή κυκλοφορίας – στένωση οδοστρώματος) προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων, στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Εφαρμογή Ζωνοποίησης και Αντικατάστασης Παλαιών Αγωγών Δικτύου Πόλεως Τρικάλων», σε οδούς της πόλης των Τρικάλων ως αναφέρονται κατωτέρω:

(Α) Στένωση οδοστρώματος επί της οδού Πύλης (ρεύμα κυκλοφορίας προς έξοδο πόλεως) έμπροσθεν της εισόδου του πάρκου του Μύλου Ματσόπουλου και για μήκος περίπου 15 μέτρων, τη Δευτέρα 08/07/2024 και κατά τις ώρες 07:30΄ έως 15:00΄.

(Β) Στένωση οδοστρώματος επί της οδού Πύλης (ρεύμα κυκλοφορίας προς έξοδο πόλεως) και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Διογένους έως τη συμβολή της με την οδό Παπαδιαμάντη την Τρίτη 09/07/2024 και κατά τις ώρες 07:30΄ έως 15:00΄.

Η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Πύλης τις ανωτέρω ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιείται από το εναπομείναν ελεύθερο τμήμα της οδού σύμφωνα με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Σημαντική ενίσχυση για τα Trikala Basket: Συμφωνία με τον Γιάννη Βαβάτσικο

Σημαντική ενίσχυση για τα Trikala Basket: Συμφωνία με τον Γιάννη Βαβάτσικο

Τα Trikala Basket ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό την προσθήκη του 33χρονου διεθνή αθλητή Γιάννη Βαβάτσικου στην ομάδα τους …
Υποβολή δήλωσης για ακαθάριστα οικόπεδα: Εξαιρέσεις και προθεσμίες

Υποβολή δήλωσης για ακαθάριστα οικόπεδα: Εξαιρέσεις και προθεσμίες

Οι πολίτες σπεύδουν να υποβάλουν δήλωση για τα ακαθάριστα οικόπεδα στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr, με την προθεσμία να λήγει στις 15 …
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μαυροκορδάτου την Δευτέρα

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μαυροκορδάτου την Δευτέρα

Διακοπή κυκλοφορίας τη Δευτέρα 15 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 13:00 λόγω εργασιών σκυροδέτησης …