Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Κυνήγι Τρούφας” από τον Βάιο Κουκκόνη και το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη

Μια παρουσίαση γεμάτη εντυπώσεις και ανατροπές που δεν πρέπει να χάσετε!

Το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και οι Εκδόσεις Πνοή, σας προσκαλούν σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μυστήριο και ανατροπές. Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, στις 19:30, στο Μουσείο Τσιτσάνη, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά το νέο μυθιστόρημα μυστηρίου του συγγραφέα Βάιου Κουκκόνη, “Κυνήγι Τρούφας”.

Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες γύρω από το βιβλίο και τον συγγραφέα θα ακουστούν από τους:

  • Ναυσικά Μουλά, φιλόλογος – Μ.Εd
  • Nίκος Μάντζιος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, δάσκαλος δημιουργικής γραφής.

Η ατμόσφαιρα θα γεμίσει με εντυπωσιακά αποσπάσματα που θα αναγνώσει η ηθοποιός Βίκυ Ιακωβάκη. Το  συντονισμό της εκδήλωσης επιμελείται η δημοσιογράφος Βιβή Μαργαρίτη.

Ακολουθεί μια μικρή ματιά στην ιστορία αυτού του συναρπαστικού μυθιστορήματος:

Η Κατίνα ζει απομονωμένη σ’ ένα χωριό στη Βόρεια Ελλάδα με τη ρετσινιά της αδερφής του φονιά, και μοναδική της παρηγοριά είναι η ζωγραφική και οι τρούφες. Ο Γεράσιμος κι εκείνη θα εγκαταλείψουν το χωριό και μαζί θα αναζητήσουν ένα καινούριο μέλλον. Όμως το παρελθόν έχει κρύψει δεξιοτεχνικά τις παγίδες του, έτοιμο να ζωντανέψει τους χειρότερους εφιάλτες τους.

Η Σαρλότ, ο Πάρης, ο Γεράσιμος, η Κατίνα ο Αντρέας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αλήθειες που ποτέ μέχρι τότε δεν είχαν αντικρίσει. Ένας χορός από σκιές έχει στηθεί πάνω στο νοτισμένο από το αίμα χώμα. Ο δολοφόνος είναι ακόμα ελεύθερος. Ή μήπως δεν είναι μόνο ένας;

Ο αστυνόμος Βερβέρογλου καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο! Θα τα καταφέρει, ή το κακό θα κερδίσει για άλλη μια φορά; Μπορεί άραγε κάτι τόσο αθώο όσο η τρούφα να κρύβει κάτι τόσο σκοτεινό;

Ο Βάιος Κουκκόνης μας προσφέρει ένα αριστοτεχνικά δομημένο μυθιστόρημα, γεμάτο πλούσια δράση και πλοκή που σίγουρα θα σας συναρπάσει.

Μια παρουσίαση γεμάτη εντυπώσεις και ανατροπές που δεν πρέπει να χάσετε!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή