Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυνισμός και παραπληροφόρηση από ένα μεγάλο κανάλι! Αξίζουν άραγε τα ‘ποσοστά’ του;…

Πρωτοφανής δηλώσεις από παρουσιαστή του ΣΚΑΙ με βάση την οποία οι ανεβολίαστοι θα έπρεπε να δικαιούνται τόσες ΜΕΘ σε αναλογία όσο είναι το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό της χώρας!

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» ήταν ο Λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση με τους εμβολιασμούς και τα κρούσματα.

Παρόλα αυτά δεν ήταν αυτός που προχώρησε στην πρόταση αυτή αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής:

«Δεν είναι δυνατόν το 30% του ανεμβολίαστου πληθυσμού να κατέχει το 100% των ΜΕΘ της χώρας. Και το 70% που θέλει ΜΕΘ για άλλους λόγους επειδή τρακάρει με το αμάξι, παθαίνει εγκεφαλικά και καρδιακά να μην έχει ΜΕΘ. Είναι άδικο δηλαδή».

Να σημειώσουμε ότι οι ΜΕΘ που έχουν δεσμευθεί για τους ασθενείς με κορωνοϊό αποτελούν μόνο ένα μέρος από τις συνολικές ΜΕΘ που υπάρχουν στα ελληνικά νοσοκομεία που σημαίνει ότι πρόκειται για μια αναληθή διαπίστωση που όμως δημιουργεί τις… δέουσες εντυπώσεις στον κόσμο που δεν έχει γνώση του ζητήματος.

«Λένε ”τα δικαιώματα και το ένα και το άλλο” οι αντιεμβολιαστές. Έχουν και οι άλλοι δικαιώματα. Κανονικά έπρεπε το ποσοστό των ΜΕΘ που διατίθεται για ανεμβολίαστους να ισοδυναμεί με το ποσοστό του πληθυσμού τους. Μην μας λένε συνέχεια ότι “έχω το δικαίωμα, έχω το δικαίωμα”».

Να προσθέσουμε ότι και το 30% των ανεμβολίαστων είναι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό επί του γενικού πληθυσμού.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία είναι τουλάχιστον 40% και μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού στην Καρδίτσα που θεωρείται πολύ πιθανό ότι έχει γίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

PRONEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή