Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυπελλούχος ΕΠΣΤ για 2η φορά η Φήκη

Η ομάδα της Φήκης ήταν το φαβορί και  επικράτησε με 2-0 του Δενδροχωρίου στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Τρικάλων σηκώνοντας για δεύτερη σερί σεζόν το τρόπαιο.

Ο 47ος τελικός ελλείψει άλλων καλύτερων επιλογών έγινε στη Φήκη και ο ΠΟΦ έφτασε δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ που σημείωσε ο Νίκος Σκόνδρας στο 32’ και στο 84΄ με τα οποία μάλιστα έγινε πρωτος σκόρερ σε τελικούς της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός μονόλογος της Φηκης, σύμφωνα με το sportrikala.gr από τα πρώτα λεπτά με τους παίκτες του Βαγγέλη Μπρισιμη να προσπαθούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Δενδροχωρίου.

Στο 8′ σουτ του Νίκου Σκόνδρα από καλή θέση έφυγε άουτ ενώ στο 27′ ο Πανάγος εξουδετέρωσε σουτ του Ιωάννου. Στο 28′ αδύναμο σουτ του Νίκου Σκονδρα από καλή θέση πάνω στον Πανάγο.

Στο 32′ ο Νίκος Σκόνδρας έγραψε ιστορία. Αφού πήρε την μπάλα από τον Γιαννούλα “ζύγισε” το πόδι του και με δυνατό σουτ νίκησε τον Πανάγο για να σημειώσει το 0-1. Ήταν το 7ο γκολ του σε τελικούς κυπέλλου ΕΠΣΤ και άφησε δεύτερο με 6 γκολ τον Ντρούγια των Μετεώρων.

Στο 39′ ο Πανάγος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Τζέλη από πλαγια θέση αποτρέποντας το δεύτερο γκολ. Με την έναρξη του β ημιχρόνου η Φήκη εεπεδίωξε να βρει δεύτερο γκολ . Στο 63’ μάλιστα ο Νίκος Σκόνδρας επιχείρησε πλασέ από καλή θέση σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 81’ νέα φάση από τους Φηκιώτες με το γύρισμα του Σιαμαντά στην περιοχή και το απ ευθείας σουτ του Ν Σκόνδρα που έφυγε ψηλά άουτ. Η νίκη της Φήκης εδραιώθηκε στο 84’ αυτή τη φορά το γύρισμα του Γιαννούλα ήταν ιδανικό και ο Νίκος Σκόνδρας από τα 3 μέτρα πέτυχε το 2-0. Τα υπόλοιπα λεπτά διαδικαστικά με ένα σουτ του Ιωάννου να φέυγει άουτ αλλά και την κεφαλιά του  στην ευκαιρία του Δενδροχωρίου να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι. Διαιτητής του τελικού ήταν  ο Στέλιος Λεωνίδας  με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Λεωνίδα, Ν. Τζάνη . Τέταρτος διαιτητής ο κ. Κωνσταντίνος Σταφυλάς. Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν Γουγούλης, Τάσιος Δενδροχωρίου.

ΑΟ Δενδροχωρίου (Κ.Κρεμμυδιώτης): Πανάγος, Τάσιος, Ασπραδάκης, Καραμανώλας (86’ Αρβανίτης), Γκουζιώτης(86’Μητσάκης) , Φώτης Στεφόπουλος, Σαγιας (60’ Δ. Τάτσιος) , Λαγκαδινός, Γουλούλης, Στεφόπουλος Κωνσταντίνος, Τουρλίδας (90’ Βανιώτης).

Φήκη (Β. Μπρισίμης): Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης (89’ Κατσαντώνης), Γιάννης Σκόνδρας, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Ιωάννου (90’ Δούλαλας), Σιαμαντάς (87’ Νικλητσιώτης),  Δρόσος, Πατρωνης(90’ Μπακάλης,  Νίκος Σκόνδρας.

Οι απονομές του τελικού

Η Φήκη κατέκτησε το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας της με τη νίκη (2-0) επί του Δενδροχωρίου. Δείτε τις εικόνες από τις απονομές

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης απονέμει το κύπελλο στον αρχηγό της Φήκης Καλαμαρά

Ο Νίκος Σκόνδρας παραλαμβάνει το έπαθλο του Mvp  από τον δήμαρχο Πύλης

Οι διαιτητές με τα δικά τους τιμητικά βραβεία

Ο δήμαρχος Νεοχωρίου κ Αγναντής απονέμει το κύπελλο στον αρχηγό του Δενδορχωρίου

Η αναμνηστική των ηττημένων του Μ Αλέξανδρου Δενδροχωρίου

Ο Αποστόλης Σκόνδρας που αγωνίζεται στην Αν. Καρδίτσας παρακολούθησε τα αδέρφια του στον τελικό

Μέσα στις απονομές και ο Χρήστος Ζαραμπούκας

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή