Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Τρίκαλα: Βγάζουμε τη Δυτική Θεσσαλία από την απομόνωση

Με παλμό και δυναμική η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ

«Βγάζουμε τη Δυτική Θεσσαλία από την απομόνωση – Κάνουμε τη Θεσσαλία ενεργειακό κόμβο – Πάμε την πατρίδα μπροστά».

Σε αυτό το τρίπτυχο κινήθηκε η ομιλία που απηύθυνε σήμερα στους Τρικαλινούς ψηφοφόρους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr ο πρόεδρος της παράταξης κατέφθασε νωρίς το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Ασκληπιού έξω από το εκλογικό περίπτερο όπου τον υποδέχθηκαν μαζικά πολίτες και στελέχη της ΝΔ στα Τρίκαλα και όχι μόνο.

Θυμίζουμε ότι χθες είχε προηγηθεί εκδήλωση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ στην οποία συμμετείχαν 10 γενικοί γραμματείς, οι οποίοι παρέμειναν και σήμερα πλαισιώνοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής των Τρικάλων εστίασε στον οδικό άξονα του Ε-65 τονίζοντας ότι θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στο σύνολο του το 2025.

Επίσης, στο υδροηλεκτρικό έργο της Μεσοχώρας και στην αύξηση της δυναμικότητας παραγωγής ενέργειας που θα καταστήσει τη Θεσσαλία ενεργειακό κόμβο. Μάλιστα, στάθηκε στο σημείο της ενέργειας και στα νέα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης μέσα από την οικιακή παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας εξαίροντας το έργο του υπουργείου Ενέργειας στην κατεύθυνση αυτή και κατ΄ επέκταση και τον υπουργό Κώστα Σκρέκα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αναπτυξιακό νόμο και στα προστιθέμενα οφέλη συνολικά για την κοινωνία λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι σας έφερε 4 δις στα ταμεία. Εγώ σας έφερα 31δις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και να απορρίψουν «συνεργασίες κομμάτων που το μόνο που τους ενώνει είναι η εχθρική στάση απέναντι στη ΝΔ και σε μένα προσωπικά».

Αμέσως μετά την ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από πλήθος υποστηρικτών επισκέφθηκε τα ΚΕΠ και αφού διέσχισε την παραποτάμια διαμορφωμένη διαδρομή κατέληξε στο Μουσείο Τσιτσάνη όπου και ακολούθησε εκδήλωση για «τις πόλεις που θέλουμε».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή