Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λ. Αυγενάκης: Έχασε τα Ασπροποταμίτικα κλαρίνα ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης

Ήταν καλεσμένος στον γάμο του Γιάννη Κων. Νινίκα

Μετά τις φωτιές και τις πολιτικές εξελίξεις που έφεραν την παραίτηση του (πρώην πλέον) υπουργού πολιτικής προστασίας Νότη Μηταράκη αλλά και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι χορευτικές «στροφές» του Γ. Πατούλη, πού να τολμήσει να παραβρεθεί σε γάμο στην περιοχή του Ασπροποτάμου στον οποίο ήταν καλεσμένος ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης…

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ο υπουργός ήταν καλεσμένος στον γάμο του Γιάννη Κων. Νινίκα και της Κωνσταντίνας Στ. Πουλιάνα, στην Πολυθέα Ασπροποτάμου.

Μάλιστα το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε την παρουσία του υπουργού στον γάμο και την παραμονή στην περιοχή και σήμερα Κυριακή, και έπειτα επίσκεψη στη Λάρισα για συναντήσεις με τον αγροτικό κόσμο.

Ο υπουργός εξάλλου, είχε επιλέξει τη Θεσσαλία ως πρώτο σταθμό των περιοδειών του στην επαρχία, «για το καλό» σαν να λέμε αφού υπήρξε αντίστοιχος τομεάρχης της ΝΔ για την περιοχή.

Οι φωτιές άλλαξαν το σκηνικό όμως, και φαίνεται ότι και η πολιτική επίσκεψη αναβάλλεται για μετά τον Δεκαπενταύγουστο θέλοντας βέβαια να συντονίσει και να δώσει χρόνο οργάνωσης και στον κρατικό μηχανισμό όσον αφορά την διαχείριση των δραματικών ζημιών που υπέστησαν οι αγρότες της περιοχής και από την φωτιά.

*Σημ.: Η φωτογραφία προέρχεται από προηγούμενη συνάντηση με Τρικαλινά γαλάζια στελέχη σε εκδήλωση της Καρδίτσας

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή