Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΛΑΜΙΑ: 44χρονος άντρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του στο κέντρο της πόλης

Έπαθαν σοκ οι διερχόμενοι και οι επαγγελματίες που βρέθηκαν στην οδό Καποδιστρίου, απέναντι από τα Δικαστήρια της Λαμίας, βλέποντας έναν άνδρα να κρέμεται από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 44χρονο Λαμιώτη, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα το 2ου ορόφου με τη μητέρα του και τη σύντροφό του. Τη στιγμή που κρεμάστηκε έλειπαν από το σπίτι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 44χρονος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Το χρονικό…

Ήταν λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι όταν κάποιος άρχισε να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου κρεμάστηκε….» δείχνοντας ψηλά προς την πολυκατοικία. Όταν κοίταξαν όλοι πιο ψηλά είδαν τον νεαρό άνδρα να κρέμεται κυριολεκτικά από τα κάγκελα του 2ου ορόφου.

Εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο στο σημείο αυτό γιατί παραδίπλα είναι η κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, που απέκλεισε γρήγορα το δρόμο και άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κάτω από την πολυκατοικία.

Για αρκετή ώρα έμεινε αποκλεισμένο το κομμάτι από την οδό Λεωνίδου έως την οδό Αμαλίας, προκειμένου να διευκολυνθούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και να διαλυθεί η συγκέντρωση του κόσμου.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή