Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας από το γιο της

Μαρτύριο είχε γίνει η ζωή μιας μάνας, 64 ετών, από τον 41 ετών γιο της, ο οποίος τη χτυπούσε συχνά, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σε ισχύ εισαγγελική απόφαση να μη την πλησιάζει. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό σοβαρής ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά με θύμα το γονέα και θύτη το παιδί.

Αναλυτικότερα, την περασμένη Δευτέρα, 28 Ιουνίου, οι γείτονες μιας Κοινότητας στην Λαμία που άκουσε τις φωνές της άτυχης μητέρας από το ξύλο που έτρωγε από το γιο της, κάλεσαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, βρήκαν την 64χρονη γυναίκα άσχημα χτυπημένη.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της ήταν πολύ πιο πρόσφατα, από αυτό που ισχυρίστηκε ο γιος της, ότι δηλαδή η μητέρα του είχε πέσει μόνη της και είχε χτυπήσει πριν λίγες μέρες. Τελικά, παραδέχτηκε και η ίδια ότι ο γιος την χτυπούσε, χωρίς όμως να ζητά την ποινική του δίωξη.

Τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του είχαν βγει με εισαγγελική διάταξη από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο ο ίδιος έμενε μαζί της το τελευταίο διάστημα. Ο 41χρονος άντρας που έχει συλληφθεί, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση, συν την παραβίαση της εισαγγελικής απόφασης, κι έτσι η ποινή ήταν ανάλογη. Τρία χρόνια και δέκα μήνες χωρίς δυνατότητα αναστολής.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή