Ελλάδα

Λαμία: Έφυγε στο γκρεμό του περιφερειακού

16 Mar 2023
Λαμία: Έφυγε στο γκρεμό του περιφερειακού

Έφερε πολλές τούμπες και από θαύμα το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πριν πέσει στον παράδρομο – Δεν τραυματίστηκε η οδηγός

Άγιο είχε οδηγός αυτοκίνητου που κινούνταν το μεσημέρι της Τετάρτης (15/3) στον νέο περιφερειακό του Προφήτη Ηλία στο ύψος της δεξαμενής καθώς έφυγε σε γκρεμό 80 μέτρων.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες το αμάξι έφυγε στο γκρεμό και διένυσε μια μεγάλη απόσταση κάνοντας τούμπες και καταλήγοντας 10 μέτρα προ της παρόδου κάτω από τον Περιφερειακό!

Παρά την τρομερή πτώση η γυναίκα κατάφερε να βγει με τη βοήθεια των περιοίκων που ειδοποίησαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομία που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της έδειχνε να μην έχει χτυπήσει σοβαρά, ενώ το ευτύχημα είναι ότι η πτώση διεκόπη λίγο πριν το δρομάκι το οποίο χωρίζει ύψος 4 περίπου μέτρων από την πλαγιά που κατρακύλησε το αμάξι.

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.