Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαμία: Zευγάρι έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα

Πρόκειται για ζευγάρι Πολωνών, που διέμενε στη Λαμία, για τους οποίους εκκρεμούσαν σε βάρος τους Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε αυτοκίνητα – Ο άνδρας κυκλοφορούσε με πλαστά χαρτιά.

Μεγάλη επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, οι αστυνομικοί της οποίας μετά από συστηματική και πολύμηνη έρευνα κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του ζευγαριού από την Πολωνία, που είχε βρει καταφύγιο στη Λαμία, χωρίς όμως να σταματήσει την “επαγγελματική δραστηριότητα”. που ήταν οι κλοπές αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 50χρονος Πολωνός μαζί με την 46χρονη σύζυγό του, είχαν αδυναμία στις μάρκες BMW και Honda, ενώ ήταν εξοπλισμένοι με κλειδιά πασπαρτού, προγραμματιστές εγκεφάλων και άλλα εξελιγμένα εργαλεία για τις κλοπές των οχημάτων.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα το ζευγάρι των Πολωνών, το τελευταίο διάστημα, διέμενε στη Λαμία και είχε διαπράξει τουλάχιστον 6 κλοπές αυτοκίνητων από περιοχές της Λαμίας, ενώ στην αποθήκη του σπιτιού τους, βρέθηκε πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων από οχήματα, καθώς επίσης και κινητά τηλέφωνα.

Τόσο σε βάρος του άνδρα, όσο και της γυναίκας, είχαν εκδοθεί Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε αυτοκίνητα. Ο άνδρας μάλιστα όταν εντοπίστηκε προσπαθησε να ξεγελάσει τος αστυνομικούς δείχνοντας πλαστή ταυτότητα και πλαστό δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο δεν τα καταφερε και βρέθηκε με χειροπέδες μαζί με τη σύζυγό του.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή