Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Λαμπερά» τα εγκαίνια του γραφείου της συμβούλου ψυχικής υγείας Μαρίας Βράκα – «Άσυλο» για όσους το έχουν ανάγκη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ένας ασφαλής χώρος για να εκφράσει κάποιος τα προβλήματα που τον ταλανίζουν

Εγκαινιάστηκε χθες, Τρίτη, το βραδάκι το ιδιωτικό γραφείο της συμβούλου Ψυχικής Υγείας, Μαρίας Βράκα, στα Τρίκαλα.

«Λαμπερό» ήταν το κλίμα με τον χώρο να γεμίζει από συγγενείς, γνωστούς και φίλους, οι οποίοι απόλαυσαν το φαγητό και το πότο και δεν δίστασαν να χαμογελάσουν στον φακό! Η κ. Βράκα είναι ένας νέος άνθρωπος που κύριο στόχο του έχει να βοηθήσει τον «συνάνθρωπο» να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτό του.

Ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Παιδοψυχολογία από το University of Central Lancashire, η πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποφάσισε να «ανοίξει» τον δικό της χώρο όπου ανυπομονεί να δεχτεί όσους έχουν ανάγκη να «ξεκλειδώσουν» τις κρυφές πλευρές τους, γεγονός που θα τους βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους!

Η κ. Βράκα διαθέτει εμπειρία έχοντας εργαστεί σε ψυχοθεραπευτικά κέντρα, καθώς και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και συνεχίζει με στόχο την αυτοβελτίωση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναζήτηση γνώσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Βράκα – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Πληροφορίες γραφείου:

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 13

Τηλέφωνο: 2431 181488

E-mail: [email protected]

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή