Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαμπερή βραδιά εγκαινίων για το νέο γραφείο του Ηρακλή Χολέβα

Με νέο παράρτημα στα Τρίκαλα συνεχίζει η Cholevas Development

Το νέο γραφείο του επί της οδού Κολοκοτρώνη 31 στα Τρίκαλα εγκαινίασε χθες ο Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Χολέβας Ηρακλής, MBA.

Το γραφείο αποτελεί παράρτημα της τεχνικής εταιρείας Cholevas Development – Engineering & Real Estate με έδρα την Τρικάλων 22 στην Καλαμπάκα.

Η εταιρία που ξεκίνησε τη διαδρομή της στο χώρο των μελετών και κατασκευών το 1992 με τον Πολιτικό Μηχανικό Ιωάννη Χολέβα μετρά πλέον 30 και πλέον χρόνια ζωής με τον Ηρακλή Χολέβα να αποτελεί την τρίτη γενιά της οικογένειας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, τους εξειδικευμένος συνεργάτες, και διαρκή εξέλιξη, η Cholevas Development προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις σε μελέτη, κατασκευή, ανακαίνιση και δίνει μορφή στο όραμα του πελάτη.

Υπό την διεύθυνση του Χολέβα Ηρακλή, με πιστοποιήσεις στις Επενδύσεις και Οικονομικά της Ακίνητης περιουσίας καθώς και τη Μεσιτεία Ακινήτων, εισάγεται και συμβουλευτική ακινήτων στο πλήθος υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία. Συγκεκριμένα προσφέρονται μεσιτικές υπηρεσίες (Αγορά, Πώληση, Ενοικίαση), καθώς και συμβουλευτική για τη βέλτιστη επενδυτική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Στα χθεσινά εγκαίνια παραβρέθηκε πλήθος καλεσμένων, μεταξύ αυτών, η οικογένεια, πολλοί φίλοι, αλλά και πληθωρα επιχειρηματιών των Τρικάλων και της Καλαμπάκας.

Τον αγιασμό του νέου χώρου τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, πρώην Τρίκκης και Σταγών.

 

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή