Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Δικαίωση και στο Μονομελές Εφετείο για εργαζόμενη της εφημερίδας «Ελευθερία»

Η δικαστική «μάχη» για μια σελιδοποιό της εφημερίδας Ελευθερία της Λάρισας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ίδια καθώς με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου επικυρώθηκε η πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που έκρινε άκυρη την μονομερή επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας και την καταγγελία της σύμβασης εργασίας που έκανε η διοίκηση του Μέσου στην εργαζομένη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια.

Το ιστορικό της υπόθεσης σύμφωνα με το larissanet.gr, αρχίζει τέσσερα χρόνια πριν όταν η διοίκηση της εφημερίδας Ελευθερία αποφάσισε για την εργαζόμενη την μονομερή επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας. Εννιά μήνες μετά, στις 24 Οκτωβρίου, η διοίκηση θα καταγγείλει τη σύμβασή της, ουσιαστικά απολύοντας την εργαζόμενη από την εφημερίδα.

Η εργαζόμενη θα κινηθεί δικαστικά και στις 27 Μαΐου του 2021, το Μονομελές Πρωτοδικείο θα αποφασίσει για την ακυρότητα των παραπάνω πράξεων. Η διοίκηση της εφημερίδας θα ασκήσει έφεση η οποία θα εκδικαστεί στις 7 Οκτωβρίου του ’22 από το Μονομελές Εφετείο το οποίο με απόφαση του τελεσίδικα έκρινε την ακυρότητα της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας και την μονομερούς επιβολή εκ περιτροπής εργασία.

Την εργαζόμενη εκπροσώπησε ο δικηγόρος Παύλος Μαουσίδης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή