Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Δολοφονία στο χωριό Λοφίσκος

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, σήμερα Παρασκευή, στο χωριό Λοφίσκος του Δήμου Κιλελέρ, η είδηση ότι ένας άντρας 68 ετών έπεσε νεκρός από το όπλο άλλου άντρα, γείτονα και συγχωριανού του.

Στο σημείο του εγκλήματος μετέβη κλιμάκιο της Αστυνομίας, όπου βρέθηκε ο 68χρονος νεκρός σε χωράφι που βρίσκεται πλησίον της εισόδου του χωριού, κι αμέσως αποκλείστηκε ο χώρος. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο δράστης, ένας άντρας 35 ετών, με τον οποίο πιθανολογείται ότι υπήρχαν κτηματικές διαφορές ανάμεσα σε εκείνον και το θύμα.

Ωστόσο, συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις της συζύγου του γιου του θύματος, η οποία σε κατάσταση σοκ, χαρακτήρισε τον πεθερό της έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν, εκτός από μία που είχε με το δράστη, όμως μόνο από τη δική του πλευρά και όχι από τον πεθερό της. Για τον δράστη, η γυναίκα δήλωσε ότι τελευταία παρουσίαζε μια περίεργη συμπεριφορά, κάνοντας λόγο ακόμα και για απειλές κατά της ζωής του πεθερού της, χωρίς όμως να τις λάβει κάποιος σοβαρά υπόψιν.

Χαρακτηριστικά είπε «Είχε πάθει κάτι τώρα τελευταία, μάλλον είχε κάποια ψυχολογικά. Αυτός είχε κάποια πρόβατα, περίπου 30 και ο πεθερός μου είχε καμιά 200αριά και αυτό τον ενοχλούσε. Ήταν να μας κάνει το κακό», ανέφερε φανερά αναστατωμένη.

Η Ελένη Ζωιοπούλου δημοτική σύμβουλος και κάτοικος του χωριού είπε για το περιστατικό:
«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί σε ένα χωριό 70 κατοίκων. Τι όπλισε το χέρι του 35χρονου προκειμένου να γίνει φονιάς; Ο 35χρονος είναι ένα ήσυχο παιδί, δεν είχε δείξει το οτιδήποτε. Μεταξύ τους δεν μιλιόντουσαν δεν είχαν επαφές».

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ η δολοφονία του 68χρονου άντρα έγινε, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή