Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Φοιτήτριες βρήκαν και παρέδωσαν στην αστυνομία 8.000 ευρώ

Μια ανθρώπινη, όσο και συγκινητική χειρονομία από δύο νεαρές κοπέλες, όταν βρήκαν και παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα ένα πορτοφόλι με το ποσό των 8.000 ευρώ!

Οι κοπέλες αυτές είναι φοιτήτριες και παράλληλα εργάζονται για να τα βγάλουν πέρα με τα έξοδα και να μπορέσουν να σπουδάσουν. Παρ’ όλα αυτά, όταν βρήκαν το πορτοφόλι δε δίστασαν ούτε στιγμή, και το παρέδωσαν εκεί που έπρεπε ώστε να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός αυτό, μίλησε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Αστέριος Μαντζιώκας, λέγοντας: «Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα «καλά νέα» σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δύο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000 ευρώ.

Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από τη σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους… Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας».

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή