Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Παρακολουθούσαν την αστυνομία με φορητό ασύρματο!

Συλλήψεις και κατασχέσεις όπλου και πομποδέκτη συντονισμένο στη συχνότητα της Ελληνικής Αστυνομίας

Σε δύο συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές προχώρησαν Αστυνομικοί στη Λάρισα αφού μετά από έρευνες σε έξι σπίτια, διαπίστωσαν όχι μόνο παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, αλλά και περί Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίου Τύπου της ελληνικής αστυνομίας, από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και της ΟΠΚΕ, εντοπίστηκε και ασύρματος συντονισμένος μάλιστα στη συχνότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, το πρωί, σε περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και της Ο.Π.Κ.Ε. Λάρισας.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν -6- έρευνες σε οικίες, προσήχθησαν -4- άτομα και συνελήφθησαν -2-, ο ένας για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ο άλλος για παράβαση της νομοθεσίας περί Ψηφιακής Διακυβέρνησης- Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες και άλλες διατάξεις.

Ως προς τις συλλήψεις, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• στην οικία του πρώτου:

– 1 ημιαυτόματο – αυτογεμές κυνηγετικό όπλο, με πτυσσόμενο κοντάκι, άνευ γεμιστήρα,

– 4 γεμιστήρες &

– 200 φυσίγγια,

• στην οικία του δεύτερου, ένας φορητός ασύρματος πομποδέκτης με κεραία, προσυντονισμένος στη συχνότητα της Ελληνικής Αστυνομίας».

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή