Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Σύλληψη δύο ημεδαπών ανδρών για κλοπή σε βάρος ημεδαπής – Επιπλέον, ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στερούνταν της απαιτούμενης άδειας οδήγησης

Συνελήφθησαν χθες (13-12-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και επιπλέον, σε βάρος του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στη Λάρισα, ο ένας εκ των δραστών, προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και προφασιζόμενος βλάβη με άμεσο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση της οικίας της παθούσας, της αφαίρεσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των -130- ευρώ, ένα χρυσό δαχτυλίδι και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, ο δράστης, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα της παθούσας με το χρηματικό ποσό και όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Όπως προέκυψε, ο οδηγός του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου στερούνταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι σε βάρος του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, με ποινές φυλάκισης -4- και -3- μηνών, αντίστοιχα, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή