Λάρισα: Την βρήκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της… η ταχυδρόμος

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ειδήσεις στην περιοχή του Δήμου Αγιάς τον τελευταίο μήνα.

Μετά το 3χρονο κορίτσι από τη Δήμητρα που πέθανε, τον 55χρονο –  επίσης από τη Δήμητρα – που βρέθηκε νεκρός από συγχωριανό του σε κτήμα όπου δούλευε, τον 51χρονο στη Βελίκα που κατέληξε μετά από σύντομα προβλήματα υγείας, τον 64χρονο από το Καστρί που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο για Λάρισα, τον 66χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Αγιά, την 90χρονη που βρήκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της στην Αμυγδαλή ο γιος της, τον 56χρονο που πέθανε στην παραλία του Αγιοκάμπου, χθες είχε σειρά η Έλαφος για ένα ακόμη εξαι­ρετικά στενάχωρο, κι αν μη τι άλλο σοκαριστικό, γεγονός.

Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της από την τα­χυδρόμο. Πρόκειται για την Κυριακή Χριστοδούλου, 84 ετών, η οποία διέμενε μόνη της τα τελευταία δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Δημητρίου.

Η δύσμοιρη γυναίκα δεν είχε παιδιά, κατάγονταν από πόλη της Μακεδονίας και με τον άντρα της ήρθαν να μείνουν στην Έλαφο, χωριό εκεί­νου, μετά την συνταξιοδότησή τους από την Ελβετία όπου ζούσαν και εργάζονταν.

Η ταχυδρόμος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, άνδρες του οποίου κατέφθασαν στο σημείο. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκρο­τομή, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου και το πόσο χρονικό διάστημα η γυναίκα βρισκόταν πεθαμένη στην αυλή.

larissanet.gr©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή