Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Το έδαφος “κατάπιε” αυτοκίνητα (φωτο)

Η σημερινή έντονη βροχόπτωση ήταν αρκετή για να αναδείξει τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο πολύπαθο Δαμάσι λόγω των εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στο χωριό, αφού οι δρόμοι που στρώθηκαν με χώμα μετά την εκσκαφή τους και την τοποθέτηση των αγωγών μετατράπηκαν σε βομβαρδισμένη περιοχή ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τα σημεία θύμιζαν κινούμενη άμμο που κατάπιε αυτοκίνητα.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να πέσουν μέσα σε λακκούβες ολόκληρα φορτηγά, ΙΧ αυτοκίνητα, κάδοι απορριμμάτων κ.λπ.

Αναγνώστες – κάτοικοι του χωριού που έστειλαν και τις σχετικές φωτογραφίες φανερά ενοχλημένοι από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί κάνουν λόγο για κακοτεχνίες και για απουσία ελέγχου από την πλευρά της ΔΕΥΑΤ και ζητούν να υπάρξουν άμεσα αποκαταστάσεις και το κυριότερο να γίνεται σωστή αποκατάσταση των σημείων που ανοίγονται για να μπει το δίκτυο αποχέτευσης.

“Επιτέλους, λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι οι αρμόδιοι ότι δεν αντέχουμε άλλες εικόνες καταστροφής στο χιλιοβασανισμένο χωριό μας”, σημείωσε εξοργισμένος κάτοικος του χωριού.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή