Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Ξεσηκωμός των κατοίκων για δρόμο καρμανιόλα (φωτό – βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Γεωργίου στην οδό Βόλου στη Λάρισα, σήμερα το πρωί της Κυριακής για τον δρόμο καρμανιόλα όπου σημειώνονται διαρκώς σοβαρά τροχαία όπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η πόλη θρήνησε επτά θύματα από τροχαία δυστυχήματα.

Αμέσως μετά την τέλεση της λειτουργίας σήμερα Κυριακή των Βαΐων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, οι κάτοικοι της πολύπαθης περιοχής συγκεντρώθηκαν στον κυκλικό κόμβο των οδών Καραμανλή – Βόλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Η πορεία ξεκίνησε από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης επί της οδού Βόλου.

Η Ειρήνη Χαντζούλη, πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε πως: «Εμείς πιέζουμε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να γίνει παρακαμπτήρια οδός, για να μπορέσει να αποχαρακτηριστεί ο δρόμος από παλιά εθνική οδός Βόλου – Λάρισας και να γίνει αστικός δρόμος. Καθημερινά πολλά παιδιά πεζά ή και με ποδήλατα περνούν από τον δρόμο αυτό και από τις γραμμές, πρέπει να γίνει κάτι. Για τον 19χρονο που τραυματίστηκε έχουμε σοκαριστεί όλοι και προσευχόμαστε για εκείνον. Επτά άτομα χάθηκαν σε ενάμιση χρόνο εδώ στην περιοχή».

Αύριο Δευτέρα αντιπροσωπεία των κατοίκων θα καταθέσει υπόμνημα με τα αιτήματα τους στον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δείτε βίντεο του onalrissa.gr:

Δείτε φωτογραφίες του onalrissa.gr:

    

   

   

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή