Λάρισα: Βρήκαν τον «ποντικό» και που τα «ακούμπαγε»

25 Nov 2017 Λάρισα
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εξιχνιάστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην  Λάρισα.
 
Συνελήφθη στην πόλη από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας Λάρισας, 33χρονος, ως δράστης των κλοπών. 
 
Ο 33χρονος μετέβη με ΙΧΕ αυτοκίνητο σε πολυκατοικία και διέρρηξε διαμέρισμα 1ου  ορόφου, ιδιοκτησίας 57χρονης, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε 2 κοσμήματα και ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη δικαιούχο τους, ενώ επιπλέον από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν, κατσαβίδι και ζευγάρι γαντιών. 
 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματός του βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε, ασημένιο βραχιόλι, η προέλευση του οποίου ερευνάται. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο τέλεσης των κλοπών.
 
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 11 Αυγούστου έως 22-Νοεμβρίου το πρωί, διέπραξε ακόμη 17 περιπτώσεις κλοπών από οικίες ισάριθμων Ελλήνων, (16 τετελεσμένες και μία σε απόπειρα), από τις οποίες αφαίρεσε συνολικά διάφορα χρυσαφικά, το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ περίπου, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.  
 
Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος πωλούσε τα αφαιρεθέντα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήριο ιδιωτικής εταιρείας στην Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 73χρονου και 59χρονου, εκπρόσωπο και υπάλληλο του ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
admins
Author: admins

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …