Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Μπαράζ συλλήψεων καταζητούμενων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 48χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για τα αδικήματα της απάτης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και 11 μηνών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος Αλβανός δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Ζακύνθου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούν απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 45χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης 5 μηνών.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 31χρονος Αλβανός, διότι
εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή