Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λάρισα: Συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στην Λάρισα από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 36χρονος, 32χρονος και 29χρονη, καθώς και 33χρονος Αλβανός, κατηγορούμενοι για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο 33χρονος μαζί με την 29χρονη κατελήφθησαν να προμηθεύουν τον 36χρονο με μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθησαν. Από την κατοχή του 36χρονου κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ από την κατοχή των άλλων 2 συλληφθέντων κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, όπου διέμεναν ο 33χρονος και η 29χρονη μαζί με τον 32χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε έξωθεν της οικίας και συνελήφθη, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, 3 συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, 2 συσκευασίες με μικροποσότητες χασίς, συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, 28 ναρκωτικά χάπια, διαδερμικό έμπλαστρο με ναρκωτική ουσία, ηλεκτρονική ζυγαριά και 2 κινητά τηλέφωνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή