Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λες και ο ΑΟ Τρίκαλα είναι ήδη καταδικασμένος…

Βουβαμάρα, απογοήτευση, προβληματισμός, οργή. Συναισθήματα που προκύπτουν από τη νέα ήττα του ΑΟΤ αυτή την φορά στην Κέρκυρα από την παντελώς άγνωστη ΑΕ Λευκίμμης.

Δυστυχώς το ταξίδι στην άγονη γραμμή του 3ου ομίλου της Γ’Εθνικής έχει σκαμπανεβάσματα. Όλοι πάνω κάτω ξέρουν τι φταίει. Κάποιες λανθασμένες επιλογές του καλοκαιριού με πρώτη και καλύτερη την περίπτωση του Νίκου Σκόνδρα ο οποίος τελικά δεν αποκτήθηκε, η φυγή ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως οι Ζούμα, Μπολάκης, Σισοκό που ειδικά αυτή τη στιγμή θα έδιναν πολύτιμες λύσεις, η διοικητική διχογνωμία ακόμη και στις πληρωμές, η πρεμούρα να αποδείξουμε ότι ο ΑΟΤ μπορεί να βάλει στην εξίσωση νεαρούς παίκτες από τα Τρίκαλα, κάποιοι παίκτες παρωχημένοι που δεν μπορούν ξεκάθαρα να προσφέρουν και τελευταία το αδικαιολόγητο «φάγωμα» του Στέλιου Αρσένου και η έλευση του πρωτάρη στην κατηγορία Κώστα Φραντζέσκου αντί του σαφώς πιο μπαρουτοκαπνισμένου στη Γ’Εθνική, Γιάννη Μάγγου.

Δυστυχώς αυτή την στιγμή στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο ΑΟΤ μοιάζει καταδικασμένος να αποτύχει… Είναι;;; Αν δεν αποφασίσει ο ερασιτέχνης ΑΟΤ να συμπορευτεί με τον Παναγιώτη Μαντζανά και να προχωρήσει σε γενναία μεταγραφική ενίσχυση, τότε ναι, θα είναι καταδικασμένος. Εάν δεν αποφασίσει ο ερασιτέχνης ΑΟΤ, μαζί με τον τρικαλινό επιχειρηματία να καθαρίσουν τα κακώς κείμενα στην ομάδα, τότε ναι, θα είναι καταδικασμένος.

Εννοείται ότι ο «αγωνιστικός» χώρος του Σταδίου είναι πλέον παντελώς ακατάλληλος για μπάλα αλλά αυτή η δικαιολογία «έλιωσε» διότι και σε καλά γήπεδα η ομάδα παραπαίει.

Και για να φανεί το μέγεθος της μέχρι στιγμής αποτυχίας του ΑΟ Τρίκαλα, βλέπουμε λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα στην Φήκη όπου ενωμένη η διοίκηση, με σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ, με παίκτες που ορισμένους από αυτούς δεν τους διαθέτει ο ΑΟΤ, με προπονητή πολύ πιο «παιγμένο» στη Γ’Εθνική… να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να πιάνει τους «κυανέρυθρους» στην βαθμολογία.

Δυστυχώς η μεγάλη μάζα των φιλάθλων του ΑΟΤ έχει ήδη απομακρυνθεί από το πλευρό της ομάδας… και δύσκολα θα γυρίσει. Όλοι ξέρουν τι χρειάζεται για να δούμε και πάλι κόσμο στο Στάδιο ή…. όπου αλλού παίξει η ομάδα ξανά.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή