Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Λέξη» για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία ο Μιχάλης Ταμήλος

Τι λέει μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

Ντόμινο εξελίξεων είχαμε μετά τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ και μέχρι πρότινος ενεργό στέλεχος του κόμματος στα Τρίκαλα Μιχάλη Ταμήλου στο Ράδιο Ζυγός που έφτασαν μέχρι και τη διαγραφή του από το κόμμα.

Μετά τον «σάλο» που προκάλεσε εξισώνοντας τους τραγικούς θανάτους των 57 συνανθρώπων μας στα Τέμπη, μεταξύ αυτών και των τριών κοριτσιών της οικογένειας Πλακιά από το Καστράκι, προχώρησε σε τοποθέτηση επί του θέματος χωρίς να αναφερθεί καν στην απόφαση διαγραφής από το κόμμα της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Ράδιο Ζυγός, ο κ. Ταμήλος ανέφερε:

«Εμείς οι Τρικαλινοί πολίτες δεν ευθυνόμαστε για τις διαδικασίες απονομής της δικαιοσύνης και για τις ενέργειες της Κυβέρνησης στο δυστύχημα των Τεμπών.

Παρά τα προβλήματα που συνέβησαν στα Τρίκαλα το 2023, όλοι οι πολίτες των Τρικάλων στήριξαν την οικογένεια Πλακιά και όλες τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών.

Η στήριξη συνεχίζεται εως την τελική δικαίωση και δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο».

Το θέμα συνεχίζει βέβαια να συζητιέται έντονα σε πανελλαδικό επίπεδο δεδομένου ότι για τους περισσότερους οι δηλώσεις του πρώην στελέχους της ΝΔ αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τη στάση πολλών ακόμη κυβερνητικών παραγόντων.

trikalanews
Author: trikalanews