Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λευκή Νύχτα Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας

Η μεγάλη Γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου και της Καρδίτσας επιστρέφει τη φετινή χρονιά με τη δεύτερη Λευκή Νύχτα και σύνθημα «Η Νέα εποχή για την Καρδίτσα μας».

Μετά την πρώτη απόπειρα το 2019, η Λευκή Νύχτα επιστρέφει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 με τη συνδιοργάνωση και υποστήριξη: Του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας / Περιφερική Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας που άνοιξαν την αγκαλιά τους στην πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου για μια διοργάνωση που έχει όλα τα εφόδια να γίνει θεσμός στη Θεσσαλία.

Μέσω της δράσης «Λευκή Νύχτα» στόχος είναι να ενισχυθεί η τοπική αγορά, η προσέλκυση κοινού και επισκεπτών εκτός περιοχής, η ανάδειξη της πόλης ως ένα από τα πλέον ενεργά Πολιτισμικά κέντρα της χώρας και να δημιουργηθεί μία ημέρα χαράς για την Καρδίτσα.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής με μία μεγάλη γιορτή της μουσικής με συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα, Dj sets από παραγωγούς και πολλές πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, που έχει ετοιμάσει η ομάδα του MUSICA Project / MUSICARADIO.gr

Η Νέα εποχή για την Καρδίτσα μας… ξεκίνησε!

Παρασκευή 13 Μαΐου
Ιστορικό και Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή