«Λίφτινγκ» στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Αναβαθμίζει τους χώρους υγιεινής των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών στην Πύρρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στη συντήρηση των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών στην Πύρρα Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 55.000 ευρώ που αφορά την αναβάθμιση του κτίσματος των χώρων υγιεινής και άλλων παρεμβάσεων στο κτίριο διοίκησης.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, του Περιφερειακούς Συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών προχωράμε σε ένα έργο ουσίας μετατρέποντας τις κατασκηνώσεις  σε έναν σύγχρονο, φιλικό και ασφαλή χώρο για τα παιδιά. Σκοπός του έργου είναι να δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες ώστε όλοι οι γονείς να γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους θα περάσουν μερικές ημέρες με απόλυτη ασφάλεια. Παρεμβαίνουμε για να κάνουμε τις κατασκηνώσεις σύγχρονες, τηρώντας όλους τους κανόνες αλλά και για να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή