Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικού

Μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα έχουν διορία οι υποψήφιοι φοιτητές για να κάνουν την οριστική υποβολή του μηχανογραφικού τους.

Πάντως, όπως είχε αναδείξει το Trikalanews.gr για ακόμη μια χρονιά στα Τρίκαλα δεν απουσίασαν οι υψηλές βαθμολογίες με τους υποψηφίους να δίνουν τον καλύτερο τους, με στόχο να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι, όπως μας είχαν μεταφέρει, η επιλογή της σχολής του είναι όνειρο πολλών χρόνων, έτσι για αυτούς η συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι εύκολη υπόθεση.

Βέβαια, δεν λείπουν και τα παιδιά, που δυσκολευτήκαν, διερευνώντας σε βάθος τις επαγγελματικές προοπτικές κάθε σχολής ή πανεπιστημίου.

Γενικές συμβουλές

Καλό θα ήταν οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το υποβληθέν οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων (ΜΔ και ΠΜΔ) είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστικοποίηση τους.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν παραπεμφθεί στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2023, καταθέτουν μηχανογραφικό δελτίο με τις προτιμήσεις τους, μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις, οπότε και θα μπορέσουν να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή