Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λιγοστεύουν οι δικηγόροι στα Τρίκαλα

Την τελευταία εξαετία σημειώνεται μείωση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων

Η οικονομική κρίση, οι πολιτικές αποφάσεις όσον αφορά το επάγγελμα του δικηγόρου και εσχάτως και η πανδημία, έχουν οδηγήσει τον κλάδο των δικηγόρων σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.

Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει οδηγήσει αρκετούς δικηγόρους στα Τρίκαλα να στραφούν σε άλλα συναφή αντικείμενα με στόχο την επαγγελματική σταθερότητα.

Μιλώντας στο Trikalanews.gr ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Νίκος Γουγουλάκης, επιβεβαίωσε ότι την τελευταία εξαετία περίπου, καταγράφεται συνεχής μείωση των μελών του δικηγορικού συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, και με βάση τις εκτιμήσεις του προέδρου, πριν από έξι χρόνια περίπου στα Τρίκαλα ήταν περίπου 350-360 οι εγγεγραμμένοι δικηγόροι, ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός κινείται στους 285.

Όπως εξηγεί ο κ. Γουγουλάκης, οι καταστάσεις των τελευταίων ετών έχουν επηρεάσει άμεσα τους δικηγόρους με αποκορύφωμα τα δυόμιση χρόνια της πανδημίας όπου όλα είχαν παγώσει. «Τα προβλήματα» όπως τόνισε, «είναι πολλά και ως σύλλογος προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας.».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή