Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λιγότερες μάσκες από αυτές που υποτίθεται πως περιείχαν τα κουτιά

Τραγελαφική υπήρξε η κατάσταση με τη διανομή μασκών στα σχολεία όλης της χώρας και βεβαίως και της Αιτωλοακαρνανίας.

Μόνο που στο Αγρίνιο και στους δήμους του Νομού δεν παρουσιάστηκε μόνο το πρόβλημα των μεγεθών αλλά προέκυψε ένα ακόμη ζήτημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, έλαβαν λιγότερες μάσκες από το αναμενόμενο και από αυτές που υποτίθεται πως περιείχαν τα κουτιά.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο ο δήμος Αγρινίου παρέλαβε 41 κούτες με μάσκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών του μονάδων αλλά και των σχολείων των υπόλοιπων έξι δήμων.

Ωστόσο κάθε κούτα δεν περιείχε 750 μάσκες όπως ανέγραφε εξωτερικά αλλά 400. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας να λάβουν 3400 μάσκες λιγότερες με ότι αυτό συνεπάγεται. Μάλιστα ως “καψόνι” μπορει να χαρακτηριστεί το γεγονός πως οι μάσκες δεν ήταν συσκευασμένες ανα 100 με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η καταμέτρηση.

Το θέμα αυτό έθιξε με επιστολή του στην ΚΕΔΕ ο Δήμος Αγρινίου και ειδικότερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης που ζητά στην επόμενη φάση προμήθειας να αναγράφεται ο πραγματικός αριθμός μάσκων σε κάθε κουτί.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή