Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λιμενικός της χρονιάς… ο Τρικαλινός Γιώργος Παπαγεωργίου

«Λιμενικός της χρονιάς» ένας Τρικαλινός!!! Ο λόγος για τον Υπολιμενάρχη Μεσολογγίου Γιώργος Παπαγεωργίου βραβεύτηκε για τον κοινωνικό χαρακτήρα των graffiti που δημιουργεί στην πόλη του Μεσολογγίου.

Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΛ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών) Κωνσταντίνος Κυράνης τιμώντας έτσι τον αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος για την πολυεπίπεδη προσφορά του και εκτός υπηρεσίας.

Η καλλιτεχνική του πορεία είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα και οι παρεμβάσεις του ενθουσιάζουν! Γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε στα Τρίκαλα και πλέον ζει και εργάζεται στο Μεσολόγγι, στο οποίο είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας, τόσο λόγω της κουλτούρας της graffiti-street art σκηνής, με την οποία ασχολείται από το 1984, όσο και λόγω του ότι είναι ο λιμενικός και συγκεκριμένα Υπολιμενάρχης του τοπικού Λιμεναρχείου! Διατηρεί δεσμούς και με καλλιτέχνες των Τρικάλων. Είχε μάλιστα διοργανώσει το 1997 και το το πρώτο φεστιβάλ γκραφίτι στην Θεσσαλία με συμμετέχοντες καλλιτέχνες, από όλη την Ελλάδα

Είναι πατέρας 3 παιδιών προέρχεται από το σώμα των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού, ενώ στην Κέρκυρα και την Πάτρα, που ήταν οι τελευταίοι σταθμοί του πριν μετατεθεί στο Μεσολόγγι, υπηρέτησε ως Διοικητής των ειδικών τμημάτων, των «Ράμπο» του Λιμενικού. Στο Μεσολόγγι έχει δημιουργήσει την δική του ομάδα με νεαρά παιδιά που ακολουθούν την τέχνη του graffiti.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή