Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λιώνουν τα σίδερα από τον καύσωνα στα Τρίκαλα

Καύσωνας ικανός να λιώσει και τα σίδερα, επικρατεί αυτή την στιγμή στα Τρίκαλα, εν μέσω μπουμπουνητών και μπόρας που αναμένεται να ξεσπάσει απ΄ώρα σε ώρα, όπως προειδοποιούν οι κεραυνοί που ακούγονται να πέφτουν έξω από την πόλη.

Κι ενώ χρειάζεται οπωσδήποτε πανωφόρι για να κυκλοφορήσει κάποιος, τόσο εντός της  πόλης όσο και στις εξοχές της, η ηλεκτρονική πινακίδα που έχει τοποθετηθεί  στην είσοδο του Νομού Τρικάλων από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσας … δείχνει 85oC βαθμούς Κελσίου!!!

Καλά είναι να εκμοντερνίζονται τα Τρίκαλα, καλά είναι επίσης να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις. Θεμιτό επίσης είναι να συναγωνίζεται – ίσως –  η Περιφέρεια Τρικάλων, με τον Δήμο Τρικκαίων  για την «εξυπνάδα» Νομού και πόλης.

Όμως,  καλό επίσης δεν είναι να μην αφήνουν οι τοπικοί άρχοντες τα πράγματα στην τύχη τους;

Γιατί, βέβαια, καλή η τεχνολογία, αλλά για να λειτουργήσει, χρειάζεται πρωτίστως έξυπνους ανθρώπους…

Είναι… να δείτε πώς το λέει ο λαός με μια σοφή παροιμία; Α, ναι! «Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!»

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την Μεγάλη Εβδομάδα και ο Νομός Τρικάλων περιμένει να υποδεχθεί χιλιάδες επισκεπτών, είτε Τρικαλινών που μένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και θα έρθουν για να περάσουν το Πάσχα στην γενέθλια γη, είτε των τουριστών-επισκεπτών που αυξάνονται  αλματωδώς τα τελευταία χρόνια, καθώς τα Τρίκαλα έχουν διαφημιστεί ως  ένας προορισμός που οφείλει να επισκεφθεί κάποιος που σέβεται τις ταξιδιωτικές του ανησυχίες. Φυσικά, καθόλου τυχαία, καθώς τόσο η πόλη όσο και όλος ο Νομός, κρύβουν σπάνιες ομορφιές.

Δεν πρέπει λοιπόν, την φήμη του ονόματος  που έχουν αποκτήσει τα Τρίκαλα, να την Σέβονται και να την Διαφυλάσσουν, πρωτίστως, οι τοπικοί του άρχοντες;

Όταν μάλιστα, φιλοδοξούν να ξανακερδίσουν τις εκλογές και η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει…

Άντε, παιδιά… μην γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών στους επισκέπτες που περιμένουμε το Πάσχα και μας πουν Αρχοντοχωριάτες… γιατί αν μας πουν, δίκιο θα έχουν!
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή