Ληστεία με μαχαίρι από ανήλικους στη Λαμία

Δύο παιδιά, που όπως αποδείχτηκε μετά τη σύλληψή τους, είναι ανήλικα, λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού πρακτορείο ΟΠΑΠ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης 22-6, στο νότιο τμήμα της Λαμίας. Οι δράστες, που αρχικά διέφυγαν, τελικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και κρατούνται.

Οι ανήλικοι, φερόμενοι ως δράστες, είχαν ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου με την απειλή μαχαιριού, και κατάφεραν να πάρουν τις εισπράξεις από το ταμείο ύψους 1.400 ευρώ.

Όπως φαίνεται τα παιδιά αυτά δεν έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές με τη δράση τους, ενώ από την έρευνα αποκαλύφθηκε μια ακόμα ληστεία από τους ίδιους φερόμενους ως δράστες, με παρόμοιο τρόπο, με στόχο ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης. Και τότε, όπως και με το πρακτορείο, ο ένας έπαιρνε τα χρήματα και ο άλλος βρίσκονταν έξω παρακολουθώντας μη γίνουν αντιληπτοί.

Οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ερευνούν τώρα τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα ποινικά αδικήματα ή κακουργήματα.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή