ΛΟΚΡΙΔΑ: Ρομά μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένης, ενώ κλειδώθηκε στην κουζίνα της για να σωθεί!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό της Λοκρίδας.

«Ήρθαν δεύτερη φορά και την απείλησαν με μαχαίρι. Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και θα πάμε εμείς φυλακή, αφού δεν κλείνουν μέσα τους ληστές…», λέει ο γιος της ηλικιωμένης…

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στο Λογγό Φθιώτιδας, για τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων, από τους ρομά που κάνουν εφόδους στην περιοχή.

Ο εφιάλτης της γιαγιάς…

Πριν μερικές ημέρες ρομά “μπούκαραν¨σε σπίτι του χωριού όπου εκείνη την ώρα ήταν μόνη της μια ηλικιωμένη γυναίκα. Όταν η γυναίκα τους κατάλαβε κλειδώθηκε στην κουζίνα και προσπαθούσε να τηλεφωνήσει στο γιό της.

Οι διαρρήκτες όμως την κατάλαβαν και άρχισαν να χτυπούν την πόρτα και να την απειλούν ότι θα τη σκοτώσουν. Τελικά έκαναν το σπίτι άνω κάτω και πήραν ότι βρήκαν αφήνοντας τη γιαγιά κλειδωμένη στην κουζίνα.

«Ήρθα και βρήκα τη μητέρα μου σε κακό χάλι. Μαζεμένη κουβάρι να τρέμει από το φόβο της… Έχει αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα και δεν μπορεί να μείνει πλέον μόνη στο σπίτι.

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό οι ληστές επέστρεψαν με ένα κόκκινο αγροτικό και πέτυχαν τη μάνα μου στην αυλή. Ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και την απείλησε να μην μιλήσει….», είπε o γιος της ηλικιωμένης.

«Τώρα ήρθα να την πάρω στο δικό μου σπίτι γιατί από το φόβο που έχει η μητέρα μου δεν μπορεί να μένει άλλο μόνη της.

Η κατάσταση με τους ρομά στην περιοχή έχει ξεφύγει. Και να τους πιάσουν οι αστυνομικοί τους αφήνει ο Εισαγγελέας. Στο τέλος θα μα αναγκάσουν να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να πάμε εμείς φυλακή, αφού δεν κλείνουν μέσα τους ληστές…», λέει εξοργισμένος στο ο γιος της ο οποίος καταλήγει ότι θέλουν και καλύτερη αστυνόμευση, αλλά αυτό που ζητούν περισσότερο είναι η αυστηρή τιμωρία των δραστών.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή