Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λουκέτο… στον viral ναό του Ροπωτού (φωτο)

Ίσως ο πιο viral ναός της χώρας… για τον λάθος λόγο έχει γίνει ο Ι.Ν. της Παναγίας της Θεοτόκου στο Ροπωτό. Εκατοντάδες είχαν μπει μέσα στον ναό ο οποίος έχει πάρει κλίση 17 μοιρών για να βγάλουν βίντεο ή σέλφι παίρνοντας το ρίσκο του να τραυματιστούν ή… να συμβεί και κάτι χειρότερο.

Ένας ιδιώτης από το Ροπωτό αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το “πανήγυρι” αναλαμβάνοντας με δικά του έξοδα και προσωπική εργασία, σύμφωνα με την ανάρτησή του στο fb, να κλείσει κάθε πόρτα και παράθυρο του ναού. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Πριν 1 περίπου μήνα είχα κάνει μια δημοσίευση σχετικά με τα “πανηγυράκια” και διάφορα άλλα ανεπίτρεπτα που γινόταν από ορισμενους νεαρους-ες στο εσωτερικό της πληγωμένης εδώ και 11 χρόνια εκκλησίας του χωριού μας..εγώ προσωπικά αντέδρασα βλέποντας να ποδοπατουνε και να χλευαζουνε πάνω στα ιερά..δεν βρήκα καμία ανταπόκριση από κανέναν υπεύθυνο της εκκλησίας..Πήρα λοιπόν την απόφαση και με δικά μου έξοδα και προσωπική μου εργασία έφραξα όλες τις εισόδους..Οποίος η οποία θέλει βιντεάκια σε you tube k tik-tok από εδώ και πέρα μπορεί από τον εξωτερικό χώρο να ανεβάσει ότι θέλει..Οι κοροϊδίες στο εσωτερικό του Ναού τέλος..”

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή