Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Εβδομάδα διώκουν τον Λαφαζάνη για τους πλειστηριασμούς!

Δεν έχουν τον θεό τους οι υποκριτές και Φαρισαίοι! Μεγάλη Πέμπτη, ενώ τα δικαστήρια και οι εισαγγελίες είναι κλειστά, κάλεσαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ν’ απολογηθεί γιατί το 2017 συμμετείχε, μαζί μ’ άλλους συναγωνιστές, στους αγώνες για να σωθούν τα σπίτια του λαού από τους πλειστηριασμούς των τραπεζών!

     Κυβέρνηση, τράπεζες, Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ορρωδούν προ ουδενός. Δεν κάνουν πίσω με τίποτα –ούτε τις άγιες μέρες του Πάσχα ούτε τις μέρες κορονοϊού που ζούμε- και αρματώνονται πάνοπλοι για ν’ αρπάξουν τα σπίτια του κόσμου-όπως το έχουν προγραμματισμένο.

    Ο κίνδυνος είναι προ των πυλών. Κανένας εφησυχασμός! Ξεσηκωνόμαστε όλοι για να διαμαρτυρηθούμε, καταγγείλουμε και να υπερασπιστούμε σήμερα τον Λαφαζάνη και κάθε άλλο συναγωνιστή μας που κυνηγιέται άδικα, γιατί θέλουν να μας εκφοβίσουν και ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για τους νέους αγώνες που έρχονται.

     Επί τριάμισυ (3 ½) χρόνια (είτε με κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ) δεν αφήσαμε να γίνει κανένας πλειστηριασμός στα Τρίκαλα. Ούτε τώρα πρόκειται να επιτρέψουμε!

ΛΑΟΣ  ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

 

ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή