Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

M-FOROTEXNIKI: «ΑΝΑΣΑ» ενίσχυσης επιχειρήσεων έως 50.000 ευρώ

Στις 13 Οκτωβρίου 2020 ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας «ΑΝΑΣΑ» για την ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19, με  δημόσια δαπάνη 30.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Πρόκειται για το σχέδιο «άμεσης δράσης»  της Περιφέρειας Θεσσαλίας που με γρήγορες και αυτοματοποιημένες  διαδικασίες, δίνει ανάσα ρευστότητας από 5.000 έως 50.000 ευρώ με  τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, ενισχύοντας το κεφάλαιο κίνησης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν έως 49 άτομα προσωπικό.

Η MFOROTEXNIKI αναλαμβάνει την προαξιολόγηση, την εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης, τη σύνταξη φακέλου δικαιολογητικών και την υποβολή τους στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες, με σκοπό την ένταξη στο  Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας «ΑΝΑΣΑ» για την ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση της υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου, έως και την ολοκλήρωσή του, με την προετοιμασία δικαιολογητικών ελέγχου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, την υποβολή τεχνικών εκθέσεων και την επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή