Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Κοντοτόλη: Δυσαρέσκεια για τη μη πρόσκλησή της στη σύσκεψη για τη Θεσσαλία

Ερωτήματα για τον σκοπό της σύσκεψης με «επιλεκτική» θεσμική εκπροσώπηση και συμμετοχή

Παρά το γεγονός ότι η διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλία καθώς και η συνέχεια των επισκέψεων των κυβερνητικών στελεχών στους θεσσαλικούς νομούς, προτάχθηκε ως θεσμική, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν προσκλήθηκαν.

Κάτι, που δυσαρέστησε ιδιαίτερα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ν. Τρικάλων κα Μαρίνα Κοντοτόλη η οποία μάλιστα, είναι η μόνη βουλευτής της αντιπολίτευσης για τη Δυτική Θεσσαλία.

Όπως τόνισε στο Trikalanews.gr «Η ανοικοδόμηση της Θεσσαλίας και τα έργα αποκατάστασης είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να συζητείται πίσω από κλειστές κομματικές πόρτες αλλά ανοιχτά στην κοινωνία.

Όλο αυτό το διάστημα βρίσκομαι κοντά στον τόπο μου και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πλημμυροπαθείς των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης η συμμετοχή στη σύσκεψη προφανώς δεν ήταν περιττή, αλλά ουσιαστική» επισήμανε, κάνοντας λόγο βέβαια για απουσία σαφών απαντήσεων από πλευράς της κυβέρνησης απέναντι στα καίρια ερωτήματα που αφορούν την επόμενη μέρα της πληττόμενης Θεσσαλίας.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή