Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω …από το τοπικό ή το γενικό ποιο να διαλέξω;»

Οι «μάχες» για τις θέσεις όπου ο καθείς θεωρεί ότι έχει «πέραση» στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πονοκέφαλος για τις παρατάξεις στον νομό Τρικάλων

Όλοι εναντίον όλων είναι ο δρόμος μέχρι τις κάλπες και μη νομίζετε ότι αυτό αφορά μόνο τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις αλλά και τις εσωκομματικές σχέσεις που μπορεί να είναι «συγγενικές» πολιτικά αλλά ο καθένας θέλει από τις εκλογές να βγει νικητής και στον παραταξιακό του τόπο… Φοράνε μεν τη φανέλα αλλά το όνομά τους πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αυτή η έντονη ανταγωνιστικότητα εντοπίστηκε πολύ νωρίς με αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια όσον αφορά την πρόθεση του εκάστοτε επικεφαλής να τους «κατεβάσει» σε τοπικά συμβούλια και όχι στο γενικό.

Πολλοί ήδη εκλεγμένοι θεώρησαν ότι πρέπει να κάνουν το άλμα στο γενικό και παραλίγο να άλλαζαν ρότα…

Τελευταία στιγμή μάλιστα μαθαίνουμε στο Trikalanews.gr βρέθηκε ο τρόπος της αποκατάστασης των σχέσεων. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη το θέμα «παλεύεται» ενώ κάποιοι υπολογίζουν ακόμη τα υπέρ και τα κατά πριν λάβουν αποφάσεις.

 

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή