Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαχαίρωναν συμμαθητή τους και αυτοί τραβούσαν βίντεο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 16χρονος, έξω από εμπορικό κέντρο του Λονγκ Άιλαντ στις ΗΠΑ, τον οποίο μαχαίρωσε συμμαθητής του, πάνω σε διαμάχη για μια κοπέλα.

Μάρτυρες στον τσακωμό και το μαχαίρωμα ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, 50-70 νέοι, οι οποίοι είχαν μαζευτεί για να δουν τι συμβαίνει, αλλά αντί να βοηθήσουν τον άτυχο νεαρό, απλώς τραβούσαν βίντεο, καθώς αυτός ξεψυχούσε.

«Τα παιδιά απλά στέκονταν εκεί και δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τον Κασίν», είπε χαρακτηριστικά ο ντετέκτιβ Στέφεν Φίτζπατρικ. «Αντ΄αυτού βιντεοσκόπησαν τον θάνατό του. Προτίμησαν αυτό από το να τον βοηθήσουν».

Πολλά βίντεο του περιστατικού κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, καθώς και πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εμπορικού κέντρου.

Η αστυνομία αναζητά 5-7 άτομα, τα οποία φέρεται να είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στην επίθεση.

Σύμφωνα με την New York Post, ο άτυχος νεαρός είχε πάει σε ένα πάρτι την Κυριακή, αλλά γύρισε σπίτι με μια κοπέλα, η οποία είχε σχέση με το αγόρι που του επιτέθηκε.

Η αδερφή του άτυχου 16χρονου κατέθεσε στην αστυνομία πως ο αδερφός της δεχόταν για ημέρες απειλητικά μηνύματα από τον δράστη, αλλά δεν έδωσε σημασία.

«Κανείς δεν γνώριζε ότι σκόπευε να φέρει τόσα άτομα εκεί πέρα και ότι κουβαλούσε μαχαίρι», είπε η αδερφή του νεαρού θύματος.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή