Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας σε χωριό της Ελασόνας

Άσχημη κατάληξη είχε το ξενύχτι δυο φίλων Αλβανών υπηκόων αφού ο ένας βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματισθεί στο δάχτυλα από το μαχαίρι του φίλου του και ο δεύτερος βρίσκεται πλέον κρατούμενος και μάλιστα χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα θα απελαθεί.

Οι δυο 37χρονοι και άλλοτε πλέον φίλοι προχθές βράδυ – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – βρισκόταν σε καφενείο χωριού της Ελασσόνας και εκεί που τα έπιναν ξεκίνησε μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Με αποτέλεσμα ο 37χρονος δράστης με ένα μικρό μαχαίρι να τραυματίσει τον συνομήλικο ομοεθνή του στα τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

Ο 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ελασσόνας ενώ χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών όπου, μετά την απαγ- γελία κατηγοριών παραπέμφθηκε στον Ανακριτή. Οπου έλαβε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ενώ παραμένει κρατούμενος.

Στο μεταξύ από τον έλεγχο πρόεκυψε ότι ο 37χρονος δράστης εισήλθε παράνομα λάθρα στην Ελλάδα μέσω της Ελληνοαλβανικής μεθορίου και δεν διαθέτει έγγραφα παραμονής του.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή