Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μάφι: Τα πράγματα στα Τρίκαλα είναι καλύτερα από ότι περίμενα

Βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην χώρα μας για να προσφέρει τις υπηρεσίες της αυτή την φορά στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο λόγος για την Μάφι, την βραζιλιανά αμυντική χαφ που φέτος ήρθε για να δώσει στις «κυανέρυθρες» την ώθηση για να πετύχουν το κάτι παραπάνω.

Η Μάφι μίλησε στον «Ενεργό Πολίτη» για την γυναικεία ομάδα της πόλης, την ίδια την πόλη αλλά και το Μουντιάλ που διεξάγεται στα γήπεδα του Κατάρ.

– Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στα Τρίκαλα;

«Από τον καιρό που ήμουν στην Ελλάδα είχα μια γνωριμία με την Μαρλέν Μπαρμπόσα που τώρα αγωνίζεται εδώ. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι υπάρχει μια προσφορά για μένα έτσι ώστε να αγωνιστώ στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια μίλησα με τον προπονητή τον κ. Λουλέ, μου αρέσαν αυτά που μου είπε για το πως δουλεύει η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως είχα ακούσει καλά πράγματα για την ομάδα των Τρικάλων και πιο πριν όταν έπαιζα στην Καρδίτσα. Η απόφαση μου ήταν εύκολη και ομολογώ ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Νιώθω ασφάλεια και σιγουριά που βρίσκομαι στην ομάδα των Τρικάλων».

– Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση στο γήπεδο;

«Εδώ στα Τρίκαλα αγωνίζομαι σαν αμυντικό χαφ. Στις ΗΠΑ στο Πανεπιστήμιο έπαιζα σαν «δεκάρι». Μπορούσα να ντριπλάρω περισσότερο αλλά θεωρώ ότι είμαι καλύτερη στο αμυντικό παιχνίδι και έτσι προτιμώ να παίζω στη θέση «6» στο κέντρο.

– Πως σου φαίνεται η πόλη των Τρικάλων;

«Μου αρέσει να πίνω καφέ… και ένα από τα πράγματα που έχετε στα Τρίκαλα και δεν υπάρχει στη Βραζιλία είναι το φρέντο εσπρέσο. Μου έλειψε πολύ όταν ήμουν στη Βραζιλία. Τα Τρίκαλα μου αρέσουν πάρα πολύ… Δεν είναι μεγαλούπολη και τα προτιμώ έτσι. Οι άνθρωποι στην πόλη είναι καλή… Περπατώ στο ποτάμι συχνά, είναι πολύ όμορφα.

– Στον ελεύθερο χρόνο σου πως περνάς;

«Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία για την αθλητική ψυχολογία… Ακούω πολύ μουσική επίσης. Συνήθων αγγλικά τραγούδια. Τα ελληνικά δεν τα καταλαβαίνω ακόμη».

Δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε την Μάφι για το Μουντιάλ όπου πιστεύει πως η Βραζιλία θα είναι η νικήτρια. Στην ερώτηση για το εάν φτάσει να αγωνιστεί κόντρα στην Πορτογαλία από όπου κατάγεται η Μαρλέν… η Μάφι χαμογέλασε και είπε «θα είναι ένα δυνατό ματς αλλά… θα κερδίζει η Βραζιλία».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή