Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μάγδα Φύσσα: «Στηρίζω την οικογένεια του Βασίλη Μάγγου»

Σε δήλωση στήριξης της οικογένειας του Βασίλη Μάγγου προχώρησε η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, η οποία βρέθηκε στον Βόλο ενόψει της δίκης για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου που θα διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου και της δίκης των 12 διωκόμενων για τη διαδήλωση τον Ιούνιο του 2020 έξω από την ΑΓΕΤ, που θα εκδικαστεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Η Μάγδα Φύσσα έδωσε συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον Γιάννη Μάγγο και τον Δημήτρη Αστερίου, στον χώρο της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας Βόλου στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου για τις δύο δίκες.

Οι δράσεις άρχισαν χθες Σάββατο 13/01 με τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του Δημήτρη Αστερίου «26 πορτρέτα για το Βασίλη», η οποία φιλοξενείται στον χώρο της Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου (Μεταμορφώσεως 19) και θα διαρκέσει μέχρι μεθαύριο Τρίτη.

Το Σάββατο 20/01 ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων διοργανώνει συγκέντρωση και πορεία στις 12:00 στην πλ. Ελευθερίας με αφορμή τη δίκη των βασανιστών του Βασίλη.

Την Τετάρτη 24/01 στις 09:00 καλούνται συλλογικότητες, μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία, αγωνιστές και πολίτες του Βόλου, σε μαζική παρουσία στα δικαστήρια, που θα διεξαχθεί η δίκη.
Το Σάββατο 03/02 ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων διοργανώνει εκδήλωση στη Θόλο του Πανεπιστημίου, στις 19:00. με θέμα: «Συστημική βία και κοινωνική αντιβία».

Πηγή: taxydromos.gr

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή