Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μάγεψαν οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑ» στην τελετή λήξης

Με τη συστηματική προπόνηση όλης τη χρονιάς, οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με την υπέροχη τελετή λήξης.

Στο κατάμεστο δημοτικό κλειστό της πόλης οι θεατές απόλαυσαν ένα υπέροχο θέαμα για τα Τρικαλινά δεδομένα στις 14/06/2018.

Ομάδες μικρής ηλικίας σε φανταστικές χορογραφίες ενθουσίασαν το κοινό, όπως επίσης οι ομάδες κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικείων τμημάτων του συλλόγου που τους άφησαν όλους άφωνους με τις επιδόσεις τους.

Μάγεψαν τους παρευρισκόμενους οι αθλήτριες που έχουν συμμετάσχει σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα παρουσιάζοντας τα προγράμματα με τα οποία είχαν λάβει μέρος.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που έχουν κάνει εντός και εκτός Ελλάδος οι αθλήτριες του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής «ΟΛΥΜΠΙΑ», είναι το παράσημο τους, η ανταμοιβή των κόπων τους και το κίνητρο τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. 

Μια μεγάλη επιτυχία για φέτος είναι η διάκριση της αθλήτριας Μπαρτζιώκα Ραφαέλας η οποία διακρίθηκε 4η στο ελεύθερο πρόγραμμα και 7η στο σχοινάκι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Δημ.Συμβ. Δ.Τρικκαίων και πρώην Αντί/ρχος πολιτισμού κα Έφη Λεβέντη, η Μάνη Γιαννοτάκη γραμματέας του Δημάρχου Πύλης και ταμίας της ΝΟΔΕ Τρικάλων, όπως επίσης η κα Μαριλένα Μητσιάδου Αντιπ/ρος του Μουσείου Τσιτσάνη.

Η υπεύθυνη και προπονήτρια του Συλλόγου Ρυθμικής «ΟΛΥΜΠΙΑ» κα Σιλβάνα Αντρέεβα και οι υπόλοιπες προπονήτριες κ.Προιόνα Βασιλική και η κ. Ερατώ Θεοπίστου υπόσχονται μία νέα δημιουργική, αθλητική και δια δραστική χρονιά από Σεπτέμβρη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή